الثلاثاء، 4 أكتوبر 2011

buttermilk biscuits من مطبخي و بالمراحل المصورة



نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
هاد البيسكت اهداء لكل مغتربات العالم وخاصة مغتربات أمريكا الي بنلاقي صعوبة في أننا نشتريه لأنهم بيخلطو معاهم دهن الخنزير

لكن أنا جبت ليكم طريقتو تعملوه في منازلكم وسريع التحضير 20 دقيقة فقط وتفطرو بيه
 
المقادير
2كؤوس دقيق * 3 معالق صغيرة وربع بيكن باودر * ملعقة صغيرة سكر * نص ملعقة صغيرة بيكاربونات الصودا( انا لم استعملها) * نص معلقة صغيرة ملح * 5 معالق كبار زبدة باردة مقطعة أطراف صغيرة * 3/4 كاس لبن ويقدر أكثر من اجل ان يجمع لك العجين انا ضفت 2 معالق كبار زايدين على كمية اللبن
الطريقة 
أول حاجة نسخن الفرن 500 فهرنهايت او 260 سليسيوز
ناخد اناء نحط فيها الدقيق الخميرة ملح نمزجهم جيدا ثم نضيف زبدة باردة مقطعة اطراف صغيرة ونشتغل عليها مع الدقيق بأطراف الاصابع

نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
ثم نبدا نضيف اللبن وأنا بحرك ونجمع بملعقة خشبية مش بايدك لان العجينة رطبة وراح تلصقلك فايدك
 نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
هنا لما جمعتها بملعقة خشبية فقط 

نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
بنرش السطح الي حنشتغل عليه البيسكت بالدقيق ونحط العجين فالسطح ونكوروه


نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
نفرد العجين ولازم تبقى غليضة السمك ثم نثقب العجين بالشوكة عشان يلقا البخار منين يخرج بجيب قطاعة دائرية ونشكل منهم دوائر
 
نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي

ونحطهم فمول مدهونة بالزبدة ومرشوش عليه الدقيق
نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
وندخلهم للفرن فالرف الثالث ونخليهم مابين 8 حتى 12 دقيقة أو يتدهب لونهم مباشرة لما نخرجهم ندهن وجههم بالزبدة المذابة
 نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي


نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
النتيجة النهائية
نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي
نقره لتكبير أو تصغير الصورة ونقرتين لعرض الصورة في صفحة مستقلة بحجمها الطبيعي 

ممكن  ادا حبيتيهم بالعسل بتضيفي للخليط نصف كاس عسل قبل ان تضيفي اللبن

أو
تضيفي
الجبن الأحمر مبشور يعطيه نكهة مميزة



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...